Om te kiezen tussen de verschillende beschikbare garages, moet u hun primaire kenmerken kennen, omdat dit u helpt te bepalen welke variant geschikt is voor uw behoeften en waarde toevoegt aan uw eigendom. Hieronder de kenmerken van metalen, vinyl- en houtgarages onderzocht.

Fundamentele verschillen

Zowel vinylgarages als houten garages kunnen worden gecategoriseerd onder door Amish gebouwde geprefabriceerde garages. Gevelbeplating is het enige verschil als het gaat om de bovengenoemde variaties in de garage. Over het algemeen zijn houten garages gebouwd met T1-duratemp gevelbeplating die wordt geleverd met een garantie van 25 jaar. Twee lagen verf worden gebruikt voor houten garages en deze lagen gaan tot 10 jaar mee. Zo nu en dan opnieuw verven is een noodzaak, omdat houten garages degene zijn die het meeste en constante onderhoud vereisen.

de garage

De meeste vinylgarages hebben een Hollandse schutting van vinyl van 4 inch aan de buitenkant, terwijl de binnenmuren multiplex van 1/2 ”hebben. Omdat extra materialen vereist zijn, wordt deze variant echter de duurste van deze drie garages. Tijd, moeite en geld kunnen tot op zekere hoogte worden bespaard omdat vinylgarages in tegenstelling tot hun houten tegenhangers niet opnieuw moeten worden geverfd.

Gewoonlijk zijn het dak en de zijkanten van metalen garages voorzien van metalen platen met een dikte van 29 gauge die geen enkele verf vereisen, vandaar dat de onderhoudsvrije eigenschappen van vinylgarages ook kunnen worden ervaren door de installatie van een metalen garage. Een ander voordeel van metalen garages is hun duurzaamheid, vooral in vergelijking met de vinylvariant die zeer gemakkelijk door een scherp voorwerp kan worden beschadigd.

Andere verschillen

Afhankelijk van uw behoeften kunnen vinyl- en houtgarages worden gebouwd met of zonder een vloer. Metalen garages worden echter alleen zonder vloer gebouwd. Voor alle drie garages moet de basis waterpas zijn en een consistent niveau bereiken
asfalt, grind of een betonnen laboratorium kunnen worden gebruikt. Gewoonlijk worden vinyl- en houtgarages in hun geassembleerde vorm geleverd, terwijl stalen garages ter plaatse worden gebouwd vanwege het uitgebreide werk dat ermee is gemoeid. Ondanks het uitgebreide bouwproces wordt de installatie van een stalen garage binnen enkele uren / dagen voltooid, afhankelijk van de grootte van het gebouw.

grootte van het gebouw
Zowel vinyl als houten garages zijn gebouwd met 16 “dakspanten en 2” x4 “zijwanden. Als u extra ruimte in uw garage nodig heeft, kunt u kiezen voor 2 verdiepingen vinyl of hout garages. Daken van vinyl garages en houten garages zijn gebouwd met behulp van ½ inch multiplex dak en gordelroos zijn ook opgenomen.

In het algemeen, metalen garages bogen 14 gauge 2 ½ inch vierkante gegalvaniseerde buizen 5 voet op dakspanten en midden zijwanden. Een andere beschikbare optie is 12 gauge buizen die een garantie van 20 jaar bieden tegen roest. Onder garages hebben daken van metalen varianten een metalen dak van 29 gauge.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *